Studime dhe hulumtime për financat vendore në Shqipëri
14/05/2019
Si të bësh biznes në Kuçovë
08/10/2019

Guida e Biznesit është një botim i cili i vjen në ndihmë të gjithë të interesuarve që duan të hapin një biznes në Elbasan, duke ofruar informacion praktik dhe të hollësishëm për çdo hap që duhet të ndjekin në fillimin e ëndrrës së tyre.

Guida asiston jo vetëm me informacione mbi hartimin e një plani biznesi, këshilla praktike për marketing dhe promocion, informacione mbi qytetin dhe sektorët potencialë për investime, por edhe me këshillime për kontakte dhe vendndodhje të përshtatshme, ashtu si edhe ndihmon në identifikimin e aktorëve të mundshëm për bashkëpunim me biznesin.

Klikoni këtu për ta shkarkuar/lexuar guidën.

Comments are closed.