Fuqizimi Ekonomik i Grave
09/10/2019
THYEJ HESHTJEN, KËRKO MBËSHTETJE, NE JEMI KËTU PËR TË TË MBROJTUR!
08/04/2020

Udhëzues për Praktikuesit dhe Grupet e Interesit

Ky udhëzues synon të mbështesë qasjet gjinore për zhvillimin e analizës së zinxhirit të vlerave dhe rrjedhimisht për rritjen ekonomike në Shqipëri. Udhëzuesi shërben si një mjet i nevojshëm i cili ndihmon në zbatimin e praktikave të zhvillimit të zinxhirit të vlerës, bazuar në ndjeshmërinë gjinore. Ai shpjegon konceptet kryesore dhe hapat që udhëheqin procesin e analizës dhe ndërhyrjeve efektive ndaj ndjeshmërisë gjinore duke dhënë shembuj të praktikave të mira bazuar në përvojën vendase.

Klikoni këtu për të shkarkuar udhëzuesin. (pdf, 3 MB)

Comments are closed.