THYEJ HESHTJEN, KËRKO MBËSHTETJE, NE JEMI KËTU PËR TË TË MBROJTUR!
08/04/2020
Udhëzues për Parandalimin e Ekstremizmit të Dhunshëm (PVE)
08/04/2020

A keni njohuri për radikalizmin dhe ekstremizmin e dhunshëm? Pse dhe si radikalizohen qytetarët? Si mund të identifikohen individët e radikalizuar? Cili është institucioni kryesor shtetëror kundër kstremizmit të dhunshëm? Si mund të parandalohet përshkallëzimi i radikalizimit dhe ku duhet të trajtohen shqetësimet?

Këto pyetje marrin përgjigje në këtë fletëpalosje të botuar nga Projekti i USAID-it dhe Qendra CVE.

Klikoni këtu për ta shkarkuar/lexuar atë. (PDF, 1.2 MB)

Comments are closed.