Udhëzues për Praktikuesit dhe Grupet e Interesit për Përfshirjen e Grave dhe Përmirësimi i Zinxhirit të Vlerës në Shqipëri
08/04/2020
Manuale kultivimi për Cianin, Kalendulën, Mëllagën dhe për Bletarinë
08/04/2020

Cërriku është një komunitet unik në një rajon të larmishëm. Qyteti Cёrrikut është model i mirësisë dhe mençurisë, i tolerancës dhe bashkëpunimit. Është vend i lashtësisë dhe modernizimit, i kulturës dhe shkencës, i arsimit dhe punës. Vend i fushave ku shumё mirё mund tё zhvillohet agrobiznes. I referohem këtu zonës së Sulovës, e cila ofron mundësi shumë të mira në kultivimin e kulturave të ndryshme.

Kliko këtu për të shkarkuar dokumentin. (PDF, 1.4 MB)

Comments are closed.