Si të bësh biznes në Lushnje
8 Tetor, 2019
Monitorimi i zbatimit të planeve të përgjithshme vendore në Shqipëri
8 Tetor, 2019

Berati është një qytet i cili ofron mundësit të shumta për çdo sipërmarrës i cili synon të zhvillojë biznesin e tij. Trashëgimia kulturore e Beratit si pjesë e listës së objekteve të trashëgimisë kulturore botërore në UNESCO, e ka kthyer Beratin në një destinacion ndërkombëtar të turizmit kulturor, ku vlerave historike, i bashkohen vlerat e rralla të natyrës së peizazheve që rrethojnë Beratin, agrobiznesi dhe produktet BIO, kulinaria e pasur, dhe mbi të gjitha mikpritja tradicionale. Parku Kombëtar i Tomorit dhe kanionet e Lumit Osum, japin mundësi për zhvillimin e eko-turizmit dhe turizmit rural.

Ndaj, Guida e Biznesit është një botim i cili i vjen në ndihmë të gjithë të interesuarve që duan të hapin një biznes në Berat, duke ofruar informacion praktik dhe të hollësishëm për çdo hap që duhet të ndjekin në fillimin e ëndrrës së tyre.

Klikoni këtu për ta shkarkuar/lexuar guidën (PDF).

Comments are closed.