Analiza e Ndjeshmërisë Gjinore në Zinxhirët e Vlerës në bashkitë Bulqizë, Cërrik, Dibër, Kamzë, Pogradec dhe Librazhd
08/04/2020
Udhëzues për Praktikuesit dhe Grupet e Interesit për Përfshirjen e Grave dhe Përmirësimi i Zinxhirit të Vlerës në Shqipëri
08/04/2020

Objektivi i këtij dokumenti është parashtrimi i mundësive për Shqipërinë, në zhvillimin dhe zbatimin e analizës së zinxhirëve të vlerave sipas ndjeshmërisë gjinore dhe qasjeve të zhvillimit të tregut në kuadër të mjeteve të saj për strategjitë e zhvillimit ekonomik.

Kliko këtu për të shkarkuar dokumentin. (PDF, 5.6 MB)

Comments are closed.