Njësitë Partnere të PLGP

Bashkitë partnere të Projektit të Planifikimit dhe Qeverisjes Vendore janë: Tirana, Fieri, Lushnja, Berati, Kuçova, Patosi, Vlora, Saranda, Elbasani, Korça, Vora, dhe Kamza.

 

Projekti do të ofrojë asistencë të mëtejshme për bashkitë e mëposhtme, që janë përcaktuar nga projekti si "bashki model".

Berati, Elbasani, Fieri, Korça, Kuçova, dhe Lushnja.

 

Tuesday the 20th. USAID/PLGP